Groepen

Bent u op zoek naar gezelligheid? Dan bent u Bij Ons in Brabant aan het juiste adres! Wij heten u graag welkom in onze sfeervolle accommodatie met een lekker kopje koffie of thee!

Stelt u zich eens voor: de dag begint met een ontbijtje op de veranda, genietend van een prachtig uitzicht over de weilanden, genietend van de rust en ruimte. Dan er op uit om, op vele mogelijke manieren, de omgeving te beleven. Bij terugkomst gezellig samen koken, kookworkshop of uit eten in een van de vele restaurants in de omgeving. Later knus bij de kachel borrelen in een comfortabele stoel of bank, of aan de hoge tafels met krukken even heerlijk bijkletsen. En als het maar even kan, op de veranda bij de vuurtafel, kaarsje, glaasje en wat lekkers op tafel…..

SONY DSC

 

In de rolstoelvriendelijke accommodatie kunt u met max. 25 personen verblijven. En vindt u 9 slaapkamers, allen met eigen douche, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers met een mindervalide badkamer. Onder het kopje goed om te weten vind u de plattegrond. Kindermeubilair is op vraag aanwezig. Enkele kamers zijn voorzien van een tv. Wifi, koffie en thee is gratis tijdens uw verblijf! Ook kunt u gebruik maken van de boodschappen-service, heerlijk! Geen gesleep met dozen en kratten van thuis, deze staan gewoon voor u klaar Bij Ons!  Vraag naar de mogelijkheden.

In de accommodatie vindt u diverse gezelschapsspellen. Buiten is er een voetbalbak, trampoline, twee  jeu de boules banen (12 ballen aanwezig) en een volleybalveld. Voor de allerkleinsten is er een zandbak, loopwagentjes, glijbaantje en een skelter.

panorama foto avond bij ons

 

Er is veel te beleven Bij Ons in de omgeving, graag helpen wij u met het samenstellen van een programma naar uw wensen.

 

Hiernaast, in de rechterkolom, ziet u de beschikbaarheidskalender van Bij Ons groepsaccommodatie.

 

 

Volg ons op facebook

Beschikbaarheid

mDwdvZZ
Laden...
<< Vorige | Volgende >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 
Beschikbaarheid: VRIJ BEZET IN OPTIE