Goed om te weten

 

 

 

  • U bent welkom Bij Ons vanaf 15.00 uur en wij vragen u op zondag om uit te checken om 17.00 uur, op andere dagen om 10.30 uur. De feestdagen zoals tweede paasdag en pinksterdag gelden natuurlijk als een zondag!

 

Aanwezig Bij Ons:

Moderne keuken voorzien van 2 inductiekookplaten met elk 4 platen, 2 vaatwassers, 2 combi oven-magnetrons en een grote koelkast met vriesgedeelte en  ijsklontjes.
Verder vindt u in onze bergruimte nog een extra tafelmodel koelkast.

In de woonkamer is een gashaard aanwezig, een beamer met vga-aansluiting, een verloopje vga-hdmi, een kleine muziekset met radio, cd speler en usb en i-pod.

Ook vindt u de koffiemachine met koffie, cappucino, expresso en heet water. Koffie en thee is gratis tijdens uw verblijf!

In de berging vindt u diverse bordspelen en spellen voor buiten. Ook jeu de boulesballen zijn aanwezig.

In slaapkamer 4 en 5 vind u 3 eenpersoonsboxspingbedden (90×200 cm) en een bedbank met uitschuifbed. Ook zijn deze kamers voorzien van een mindervalide badkamer.

De overige kamers zijn voorzien van twee boxspringbedden. Op kamer 3 en 9 kan evt. een bed bijgeplaatst worden.

De eenpersoons (90x200cm) bedden zijn voorzien van beschermhoes, kussen en dekbed. U kunt het bedlinnen zelf meenemen, bedlinnen bij ons huren à € 8,00 p.p.
Voor kleine kinderen zijn er 2 campingbedjes (excl.  bedlinnen),  2 kinderstoelen, badje en een verschoontafel, welke op aanvraag aanwezig zijn.

 

Buiten op de veranda vindt u een vuurtafel, maar ook een vuurkorf is aanwezig, voor stookhout dient u zelf te zorgen.

Voor bbq of buffetje:  www.catering-gemak.nl,  www.kwaliteitsslagerijschoenmakers.nl. of www.bbqenzo.nl

  • Het is niet mogelijk om Bij Ons te gourmetten…  We hebben een heel goed alarm- systeem, dat  rechtstreeks is aangesloten op de meldkamer. Uit ervaring is inmiddels gebleken dat we vrij snel de brandweer op de stoep hebben…. met het nodige kostenplaatje…

•   Huisdieren zijn niet toegestaan Bij Ons!

Op de homepage ziet u de beschikbaarheidskalender van Bij Ons groepsaccommodatie.